Skip to content

Våra tjänster

Med över 30 års erfarenhet av design, projektering och byggnation av restauranger och offentliga miljöer utgör vi hela ledet från design till nyckelfärdig lokal.

Vi levererar allt från ritningar, projektering och byggnation till möbler, maskiner och övrig inredning. Vi arbetar idag med allt från krögare och restaurangentreprenörer till några av Sveriges största bygg och fastighetsbolag där vi tillsammans skapar framtidens restauranger och offentliga miljöer. Tillsammans med våra kunder och partners etablerar vi starka varumärken och kedjor. Vi utför våra uppdrag och leveranser med egen personal och vi har kompetensen som krävs för att åta oss det totala uppdraget.

Från den första idén till en nyckelfärdig restaurang. Att all kompetens finns under ett och samma tak innebär en öppen kommunikation och korta beslutsvägar. Anlitar ni SVEA gruppen har ni bara en kontakt från idé till verklighet. Vårt huvudkontor och centrallager finns i Linköping men vi har även ett kontor och showroom på Kungsholmen i Stockholm. Idag är vi drygt 40 anställda och representerar en stor etnisk mångfald vilket också speglar den kategori av kunder vi arbetar för och med. Välkommen till SVEA gruppen.

Vi arbetar idag med allt från krögare och restaurangentreprenörer till några av Sveriges största bygg och fastighetsbolag där vi tillsammans skapar framtidens restauranger och offentliga miljöer. Tillsammans med våra kunder och partners etablerar vi starka varumärken och kedjor framförallt i Stockholmsregionen.

Våra värdegrunder

Vision: SVEA ska vara förstahandsvalet för restaurangentreprenörer och fastighetsägare vid design, nybyggnation och renovering av restauranger i Stockholms- och Östergötlandsregionen.

Affärsidé: Vi ska med stort engagemang och kunnande, unik design, långsiktiga kundrelationer och kostnadseffektiva lösningar skapa fantastiska restauranger och miljöer för restaurangägare, fastighetsägare, personal och gäster.

Personalidé: SVEA ska vara en attraktiv arbetsplats för kunniga och engagerade medarbetare. Som anställd hos oss kan du förvänta dig att du får jobba på ett företag som utvecklas och där du som anställd har möjlighet att påverka besluten.

Att jobba på SVEA

Som anställd hos oss kan du förvänta dig att:

 • Du får jobba på ett företag som utvecklas och förändras.
 • Du får kunskap om vår affärsidé och bärande värderingar.
 • Du får jobba i ett företag som ser nyttan med mångfald och respekterar olikheter.
 • Du får jobba i ett öppet företag med närhet till besluten och möjlighet att påverka.
 • Du får arbeta i en miljö där vi värdesätter såväl effektivitet som trivsel och skratt
 • Du får jobba i en miljö där gemenskapen och samarbete är nyckelord.

Som anställd förväntar vi oss av dig att:

 • Du arbetar självständigt och tar ansvar för resultatet.
 • Du är prestigelös, öppen och ärlig i samarbetet med andra.
 • Du bidrar med vilja att utveckla och genom att konstruktivt ifrågasätta.
 • Du ställer upp på våra värderingar och affärsidé.
 • Du ser med kundens ögon samtidigt som du är resultatinriktad.
 • Du är lojal med fattade beslut.