Skip to content

Restriktionerna lättar, sommaren är här!

Sommaren är äntligen här och så även alla ljumma härliga kvällar på uteserveringar!

Den första juli upphörde Folkhälsomyndighetens begränsningar gällande öppettider för serveringsställen, och begränsningen för antal personer i ett och samma sällskap utomhus försvinner – som vi har längtat!

Är er uteservering redo för att möta alla kunder som nu väller ut från isoleringens hålor och inget hellre vill än att njuta i sköna miljöer? Vi på SVEA känner oss mer redo och inspirerade än någonsin att bidra till sommarens oförglömliga restaurangupplevelser.

Med närmare 40 års erfarenhet av design, projektering och byggnation har vi den expertis som behövs för att hjälpa er att skapa den bästa möjliga atmosfären för era kunder. Vårt gedigna team av designers och projekterare tar fram hela konceptet – anpassat efter såväl varma luncher i gassande sol som härliga sittningar in på småtimmarna. Vi har estetiska lösningar för solskydd och avskiljare, iögonfallande blomsterarrangemang och kvällens mest bländande belysning. 

SVEA gruppen är med hela vägen från idé till slutförande, skräddarsytt efter både era och era kunders behov!