Skip to content

SVEA INREDER FÖR Toyota Material Handling Europe AB

Vi kan äntligen avslöja att vi ritar och färdigställer personalmatsalen och storköket på Toyota Material Handling Europe’s huvudkontor i Mjölby. TMHE är en del av Toyota Industry Coperation (TICO), som är världens största tillverkare av materialhanteringsutrustning. Den nya personalmatsalen kommer rymma 390 sittplatser och miljön är uppdelad i olika sektioner. Köket får mer utrymme och smartare flöde. Den nya inredningen skall ge ett lugnande avbrott från industrin med avslappnande kulörer, olika texturer och känslan av att man bjuder in utemiljön. Under semesterveckorna kommer den gamla personalmatsalen och köket expandera och få nytt utseende, v 33 ska maskinen rulla igång igen. Vi tackar TMHE för det stora förtroendet!