Skip to content

Job opening! Vi söker designer till huvudkontoret i Lkpg

Vi på SVEA Gruppen behöver förstärkning till vårt huvudkontor i Linköping.

Du kommer arbeta med allt från planritningar till kompletta konceptmanualer där design ligger i fokus. Du har känsla för färg och form samt materialkännedom för offentliga miljöer. Vi ser gärna att du har varit verksam inom yrket under ett par år. Tjänsten förutsätter att du har goda kunskaper i Autocad, Archicad eller liknande program samt Adobes InDesign, Photoshop och Illustrator. Din personlighet tillsammans med din vilja och förmåga att skapa målande beskrivningar för våra kunder är dock viktigare än din teoretiska utbildning. Du har förmågan att hålla många bollar i luften och att prioritera och jobba organiserat. Du är en lika effektiv del av ett team som i ditt självständiga arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning (heltid) och innebär resor framförallt till vårt kontor i Stockholm.

Är detta Du?

Skicka din ansökan med bifogade arbetsprover till jessica@svea.nu , senast 20170522

SVEA Gruppen är ett företag med mer än 30 års erfarenhet av design, projektering och byggnation av restauranger och offentliga miljöer.

Vi levererar allt från ritningar, projektering och byggnation till möbler, maskiner och övrig inredning. Vi arbetar idag med allt från krögare och restaurangentreprenörer till några av Sveriges största bygg och fastighetsbolag där vi tillsammans skapar framtidens restauranger och offentliga miljöer. Tillsammans med våra kunder och partners etablerar vi starka varumärken och kedjor framförallt i Stockholmsregionen. Vi utför våra uppdrag och leveranser med egen personal och vi har kompetensen som krävs för att åta oss det totala uppdraget.

Från den första idén till en nyckelfärdig restaurang. Att all kompetens finns under ett och samma tak innebär en öppen kommunikation och korta beslutsvägar. Anlitar ni SVEA har ni bara en kontakt från idé till verklighet. Vårt huvudkontor och centrallager finns i Linköping men vi har även ett kontor och showroom på Kungsholmen i Stockholm. Idag är vi drygt 40 anställda. Välkommen till SVEA Gruppen