Skip to content

Hawaii Poké till Gallerian i Stockholm

I höstas fick vi uppdraget att ta fram design-konceptet till Hawaii Poké! Poké (Poh-kay) är en maträtt som från början kommer från Hawaii och består huvudsakligen av rå fisk. Med inspiration från Japan så beskrivs rätten bäst som sushi sallad och är nu det snabbast växande snabbmatskonceptet i Kalifornien och New York. Hawaii Poké är stolta över att vara den första butiken i Skandinavien som erbjuder denna superfood och strävar ständigt efter att erbjuda ingredienser av högsta kvalitet samt organisk och lokalt när det är möjligt. Som kund väljer du själv vad du vill ha i din sallad alternativt väljs en färdig “bowl” från den väl ihopsatta menyn. Hawaii Poké är det självklara valet när du är sugen på något hälsosamt och välsmakande! Designen har ledorden – Lekfullt, opretentiöst och gedigen. I dagarna börjar vi bygga och leverera den första pop-up restaurangen med det nya utseendet i Gallerian i Stockholm. Kan ni inte vänta? Besök då deras enhet på Mäster Samuelsgatan 9