Skip to content

GastroNord och Vinordic 26-29 april

  • by

Den 26 april öppnar GastroNord & Vinordic, norra Europas viktigaste fackmässor för hotell, restaurang, storkök och snabbmat. Under fyra dagar fylls Stockholmsmässan med utställare, kockar i världsklass, tävlingar och seminarier. Det blir massor av aktiviteter och diskussioner när branschen samlas för att göra affärer och gemensamt utveckla framtiden.

Vinordic Wine Challenge är Sveriges enda EU-certifierade vintävling och arrangeras av Vinordic i samarbete med tidningen Allt om Vin. Målet är att hitta Sveriges mest prisvärda viner. Alla viner provas blint och individuellt.

Samtidigt som mässorna pågår Gastronomic Week med flera matrelaterade event runt om i Stockholm. Veckan fokuserar på mat och dryck i alla dess former och flera av aktiviteterna är öppna för allmänheten. Vi kommer vara på mässan och träffa leverantörer och inspireras av branschens framtid och njuta av att se kockar jobba i världsklass, vi ses!