Senaste nytt

Designa framtidens restauranger med oss!

Designa framtidens restauranger med oss!

Vi har många nya kunder och projekt på g, så pass mycket att vi nästan inte hinner med. Det är kul att vara poppis, och för att kunna jobba med alla som vill jobba med oss söker vi nu ännu fler duktiga designers till vårt team. Om du eller någon du känner är intresserad så spana in annonserna på Arbetsförmedlingen. Vi söker nya kollegor i både Linköping och Stockholm.

Klicka här för att söka jobbet i Linköping

Klicka här för att söka jobbet i Stockholm


Referensbilder Emanuel

Referensbilder Emanuel

Äntligen finns referensbilder från Emanuel ute på sidan. In och spana under referenser för att se den italienska pärlan som vi fått äran att inreda.

Spana in bilderna från Re:bel kitchen

Spana in bilderna från Re:bel kitchen

Äntligen ligger referensbilderna från Re:bel kitchen ute bland vårt referensmaterial. Titta här för att se hur vi har jobbat med ljus, inredning och stora, unika målningar som vår designer skapat särskilt för Re:bel.

Välkommen Patrik!

Välkommen Patrik!

Nu har vi rekryterat ännu en duktig säljare till Svea Gruppen. Patrik kommer att sitta på kontoret i Linköping. Vi är glada att ha dig i gänget Patrik, välkommen!

Webbutiken har öppnat

Webbutiken har öppnat

Nu har vår webbutik öppnat där vi säljer både nya och begagnade varor från vårt lager i Linköping. Här finns allt ifrån storköksutrustning till inredningsdetaljer. Just nu säljer vi till exempel ut stekbord, citruspress och terassvärmare likt den på bilden här ovan. Klicka här för att komma till butiken.

Välkommen Josefine!

Välkommen Josefine!

Nu välkomnar vi vår nya säljare Josefine till Svea Gruppen. Josefine har mångårig erfarenhet av sälj och vi är väldigt glada att ha henne med i teamet.

Re:bel Kitchen har öppnat i Vällingby

Re:bel Kitchen har öppnat i Vällingby

Svea Gruppen har designat, byggt och inrett Re:bel Kitchen i Vällingby centrum. Restaurangen har en stil som sticker ut. Vad sägs till exempel om den här unika dörren, som vi har designat och målat?

Hela världen i en skål kan avnjutas på Re:bel kitchen. Här möts hett, milt, syrligt, salt och sött i smaker från hela världen. Du kan välja antingen en färdig pokébowl eller komponera en skål helt själv efter eget tycke och smak.

Missa inte ett besök på Re:bel Kitchen om du har vägarna förbi Vällingby!

Välkommen Matilda

Välkommen Matilda

Vi välkomnar Matilda till vårat team på Svea Gruppen.

Matilda kommer främst att arbeta med administration och organisering och kommer oftast att vara i Stockholm.

Svea levererar Emanuel – italiensk bistro och bar

Svea levererar Emanuel – italiensk bistro och bar

Vi är i full fjärd att bygga Emanuel – en ny italiensk bistro och bar på Hornsgatan, mitt på Södermalm!

Håll utkik under sommaren och gör dig redo för att komma förbi för vin och italiensk mat i en supermysig miljö.